Hjælp til aflyste konfirmationer!
Er du en af de uheldige, som har købt en konfirmationsplakat med en dato, som ikke længere passer, vil vi gerne hjælpe dig. Læs mere

Bryllupsplakater

Hvis du skal til bryllup og gerne vil give parret en helt særlig og unik gave, er det en oplagt idé at give dem en personlig bryllupsplakat. Du vælger selv plakatens ord og tekst, og så specialfremstiller vi den flotteste, unikke bryllupsgave for dig.

Bryllupsplakat med scrabble-ord

Hvilke ord beskriver brudeparret og deres liv sammen? Lav en sjov og flot plakat, som på fineste vis forener ordene i en helt personlig plakat. Plakaten er i et flot, nordisk design, som ikke blot vil passe flot ind i hjemmet, men også være et fantastisk minde om den store dag.

Lav din egen scrabble bryllupsplakat

Citater om kærlighed og bryllup

Giv det nygifte par dine bedste råd og kloge ord med på vejen. Med citatplakaten kan du selv skrive dit yndlingscitat ind og få det specialfremstillet til en personlig og unik bryllupsgave.

Lav en personlig citatplakat

Lad tiden stå stille

Giv brudeparret en plakat med deres præcise bryllupsdato og -tidspunkt. Plakaten er ikke blot et dejligt minde, men også en fin hjælp, hvis nogen har svært ved at huske bryllupsdatoen i de efterfølgende år :)

Lav en plakat med bryllupsdatoen