Hjælp til aflyste konfirmationer!
Er du en af de uheldige, som har købt en konfirmationsplakat med en dato, som ikke længere passer, vil vi gerne hjælpe dig. Læs mere

Plakater til Valentinsdag

Giv din kæreste, kone eller mand en personlig valentinsgave. Med en plakat, som du selv har designet og selv valgt tekst til, får du en unik gave som på fineste vis symboliserer jeres kærlighed. Du vælger selv plakatens tekster og ord, og så specialfremstiller vi gaven for dig.

Indtal din kærlighedserklæring og få den vist på en plakat

Med lydplakaten kan du selv indtale din egen personlige kærlighedserklæring, og få den lavet om til den fineste lydkunst - lige til at hænge op på væggen. Du vælger selv farver og design, og får vist din egen indtaling på den flotteste plakat.

Lav din egen lydplakat

Kærlige og sjove citater

Giv din udkårne en personlig plakat med en sjov kærlighedserklæring. På vores citatplakat kan du selv skrive dit yndlingscitat ind og få det specialfremstillet til en personlig og unik gave.

Lav en personlig citatplakat

Plakat med scrabble-ord til valentinsgaven

Hvilke ord beskriver din udkårne og jeres liv sammen? Lav en sjov og flot plakat, som på fineste vis forener ordene i en personlig plakat. Plakaten er i et flot, nordisk design, som vil passe flot ind i hjemmet og med sikkerhed bringe glæde hos modtageren.

Lav din egen scrabble-plakat