Nyhedsbrevsbetingelser

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev oplyser du navn og e-mail adresse, og vi registrerer ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen. Vi bruger din email til at sende nyhedsbreve til dig, og dit navn bruges til at identificere dig og personalisere nyhedsbrevet.

Vi videregiver din email til den leverandør, som vi bruger til udsendelse af nyhedsbreve, pt. Mailchimp. Vi behandler og opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert i henhold til Persondatalovgivningen.

Vi udsender som udgangspunkt nyhedsbrevet 6 gange om året. Nyhedsbrevet indeholder information om vores produkter, relevante tilbud og konkurrencer samt andre former for markedsføring.

Vi registrer oplysninger om din brug at nyhedsbreve, fx åbninger og klik på links. De oplysninger bruger vi udelukkende til at forbedre vores service og tilpasse og målrette vores nyhedsbreve og gøre dem endnu mere relevante for dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af hvert nyhedsbrev. Skulle du mod forventning have problemer med at afmelde dig, er du velkommen til at kontakte os på info@designomaten.dk.

Når du afmelder dig nyhedsbrevet sletter vi din email-adresse fra vores modtagerliste. Har vi dine oplysninger fra en anden sammenhæng, fx et køb på webshoppen bliver de ikke påvirket af de afmelding, og de vil blive opbevaret og behandlet som beskrevet i vores privatlivspolitik.