Handelsbetingelser

Priser og betaling

Alle priser på hjemmesiden er angivet i danske kroner inklusiv moms. Priserne er gældende i Danmark, og vi sælger som udgangspunkt kun til Danmark. Kontakt os, hvis du ønsker at handle fra andre lande.

Når du handler på www.designomaten.dk kan du betale med kreditkort (visa-dankort, visa eller mastercard). Der er ingen gebyrer forbundet med betalingen. Betalingen håndteres sikkert gennem Stripe betalingssystem.


Fragt og levering

Produkter kan bestilles i digital (kaldet "print-selv") form eller i fysisk form.

Plakater bestilt som digitalt produkt/print-selv, leveres via email til den email-adresse der er indtastet ved købet. Emailen indeholder et link til den digitale plakat i PDF-format. Emailen sendes senest 1 hverdag efter betalingen er registreret, men oftest umiddelbart efter.

Plakater bestilt som fysisk produkt (trykt plakat) sendes med PostNord. Fragten er fast 29 kr. og gælder forsendelse i Danmark. Leveringen sker med Post Danmark inden for 5-8 hverdage fra betalingen er registreret. Der leveres som udgangspunkt kun til adresser i Danmark, men kontakt os for at høre om muligheden for at få leveret til andre lande.


Fortrydelsesret og returret

Da alle vores plakater er personlige og specialfremstillede til den enkelte kunde, kan vi desværre ikke tilbyde fortrydelsesret og returret.


Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Bemærk at der må påregnes små farve- og nuanceforskelle mellem det du ser på skærmen og det færdige print. Farverne du ser på vores hjemmeside afhænger af din skærms indstillinger og kan derfor afvige en lille smule fra det færdige print - dette anses ikke som rimelig reklamation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du reklamerer ved at sende os en email på info@designomaten.dk hvor du beskriver problemet så detaljeret som muligt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos www.designomaten.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@designomaten.dk.


Generelle oplysninger

Når du handler på www.designomaten.dk, handler du med:
Designomaten I/S
c/o Pernille Mortensen & Morten Bested
Sjællandsgade 35 st., 8000 Aarhus C
CVR 38435779
Email: info@designomaten.dkHandelsbetingelserne er opdateret den 23.02.2017