Hjælp til aflyste konfirmationer!
Er du en af de uheldige, som har købt en konfirmationsplakat med en dato, som ikke længere passer, vil vi gerne hjælpe dig. Læs mere

Plakater til skolestart

Skal dit barn snart starte i skole, eller vil du bare gerne bakke op om læringen af bogstaver, tal, stavning og matematik, så har vi en masse spændende abc- og talplakater som kan hjælpe dit barn godt på vej.

Personlig alfabat-plakat med eget navn

Alfabetplakaten bliver specialfremstillet med barnet eget navn på og forbogstavet er fremhævet i alfabetet. Derudover kan barnet se både alfabetets store og små bogstaver på plakaten, hvilket ellers kan være lidt svært at forstå, når man er helt ny i bogstavernes verden.

Lav din egen alfabet-plakat

Matchende alfabet- og tælleplakat

Figurerne på ABC-plakaten gør det sjovt at lære bogstaverne og deres lyde. Samtidig præsenteres tallene så fint visuelt, og hjælper på forståelsen. Husk at hvis du køber begge plakater, giver vi fragten.

Lav din tal-plakat her

Farver skal der til

Skal der farver på børneværelset, så vælg denne fine alfabet-plakat. Den gør det både sjovt at lære bogstaverne, pynter på værelset og kan danne grundlag for mange gode snakke med dit barn.

Lav din egen alfabet-plakat