Længere leveringstid, men FRI FRAGT! På grund af ferie sender vi først trykte plakater den 27. juli, men til gengæld giver vi netop nu fri fragt!
Print-selv-plakater sendes som normalt få sekunder efter køb.

Print selv plakater

Hvordan kan jeg selv printe en plakat? Kan jeg finde ud af det? Hvad gør jeg, hvis min printer ikke kan printe store plakater? Spørgmålene kan være mange, men det er slet ikke så svært at printe din plakat selv.


Print-selv plakater på Designomaten.dk

Alle plakater på Designomaten.dk kan købes som print-selv plakater. Det giver dig frihed og fleksibilitet til selv at bestemme hvordan plakaten skal trykkes. Du bestiller din plakat som print-selv ved at sætte kryds i den lille boks med teksten "Bestil som print-selv" lige ved siden af størrelsesvalget på plakaten. Plakaten sendes til dig som en PDF-fil på email få sekunder efter du har gennemført købet.


Download

Når du har købt en plakat som digital fil, får du en email med et link til din plakat som PDF-fil. Download filen, og gem den på din computer. For at åbne filen skal du have Adobe reader. Programmet er meget udbredt, og du har det derfor højst sandsynligt allerede på computeren. Andre PDF-læsere kan også bruges, men små afvigelser i layoutet kan forekomme.


Print-selv

Åbn PDF-filen, vælg "Filer" i øverste venstre hjørne og derefter "Udskriv". Du kan rette indstillingerne for udskrivningen, men mulighederne vil afhænge af din printer. Klik på "Egenskaber" i udskiftsdialogen, og se om du kan vælge en bedre udskriftskvalitet, evt. foto-kvalitet.

For et ekstra godt resultat bør du ikke printe på almindeligt printerpapir, men derimod noget kraftigere papir eller evt. hobby-karton.

De fleste hjemmeprintere kan kun printe i A4-format. Skal dit print være større, kan du bruge online print-services.


Print online - online printservice

Har du ikke mulighed for selv at printe din plakat, kan du tage den med til din lokale printshop og få den udskrevet professionelt der. Der findes også mange online-services, som tilbyder print af plakater både på papir, lærred eller andre sjove materialer. Bestiller du hos en online-service, kan du mange steder bruge PDF-filen som den er. Enkelte steder tager de dog kun i mod jpg-filer. Det er heldigvis nemt at lave din PDF-fil om til en jpg-fil. Søg blot efter "convert pdf to jpg online", og der vil komme flere sider frem, som kan klare opgaven med det samme, uden at du skal installere noget.