Om Designomaten

Vores idé

Vi startede Designomaten, fordi vi gerne ville lave personlige og unikke plakater. Ikke bare personlige for os, men for den enkelte kunde. Vi ville gøre det muligt for dig som kunde at slippe kreativiteten løs og skabe unikke plakater ud fra dine egne tekster, ord og budskaber.

På Designomaten specialfremstiller vi plakater efter den enkelte ordre. Det betyder, at vi ikke har er noget lager af plakater, og at plakaterne først specialtrykkes, efter der er kommet en bestilling. Det sparer på både vores og miljøets resourcer og mindsker unødigt spild. Det er vigtigt for os.

Designomaten er ikke en standard webshop. Vi har bygget en webshop, som kan lave plakater ud fra de tekster og ord, som du vælger, at din plakat skal indeholde. Det gør det muligt at holde omkostningerne nede og tilbyde lavere priser til dig. Det giver også mulighed for, at du kan se, præcis hvordan din personlige plakat vil se ud, allerede inden du bestiller. Det er vi stolte af.


Pernille og Morten - Bag om Designomaten

Navnet

Navnet Designomaten er en sammentrækning af ordene design og automat. Det har vi valgt, fordi vores webshop næsten fungerer som en lille design automat. Du fodrer den med tekster og ord, og så levere den flot og færdigt design klar til at blive trykt som en unik plakat.


Bag Designomaten

Det er os, Pernille og Morten, som driver Designomaten. Vi bor lidt uden for Aarhus og arbejder til dagligt med IT. Pernille som webdesigner og Morten som fullstack-udvikler. Designomaten er vores passion og fælles projekt, som vi driver i fritiden. Pernille står for det grafiske og websitets udseende, og det vil også oftest være hende du møder, når du kontakter os. Morten står for det tekniske, har opbygget webshoppen og sørger for at maskineriet kører, som det skal.


Kontakt os

Tak fordi du valgte at besøge Designomaten.dk. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Har du forslag til forbedringer eller idéer til nye plakater, vil vi også rigtig gerne høre fra dig. Skriv en email til os på info@designomaten.dk (vi har desværre ikke mulighed for at besvare telefonopkald). Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe, for det vigtigste for os er at have glade og tilfredse kunder.

Vi håber også, at du har lyst til at følge med på Facebook eller på Instagram